Vacature Subsidieadviseur

Functieomschrijving

Wij zoeken een ervaren subsidieadviseur met affiniteit voor techniek en innovatie.

Achtergrond

Adviseurs op het gebied van subsidie- en financieringsvraagstukken hebben een belangrijke rol in het koppelen van publieke middelen aan projecten waar de maatschappij haar toekomst op bouwt. Denk aan het bereiken van een duurzame energievoorziening of de ontwikkeling van nieuwe technologie voor medische toepassingen. Zonder geld komen veel risicodragende innovaties nu eenmaal niet van de grond.

The Funding Company werkt aan projecten met een zakelijke en maatschappelijke impact. Voor het verkopen van louter één regeling hoef je niet bij ons te zijn. We helpen technologiebedrijven het maximale te halen uit financierings- en subsidieregelingen voor innovatie, duurzaamheid, groei en internationalisering. Daarbij staat hun behoefte voorop. Daarom bouwen we ook mee aan de innovatieve business cases. Hoe complexer de business case, hoe enthousiaster wij er van worden. Dit betekent dat we ons thuis voelen in vernieuwende, consortium-gedragen trajecten. Daarbij hanteren we bij ieder project een passende vergoedingsstructuur die in verhouding staat tot het geleverde werk en het gelopen risico.

Functieprofiel

Wij zoeken een Subsidieadviseur met 3 jaar recente en relevante werkervaring in de technologische industrie, die affiniteit heeft met techniek en innovatie. Onze nieuwe collega herkent zichzelf in onze kernwaarden en draagt deze uit naar onze klanten. Verder wordt zij/hij enthousiast van:

– Onze filosofie waarin we een andere focus hebben dan een subsidieadviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de WBSO.
– Het samenwerken met stakeholders uit het private en publieke domein waardoor we ons vak uit kunnen oefenen in de top van de Nederlandse technologische industrie.
– De hechte samenwerking met de collega’s van onze zusterbedrijven, waardoor we op excellent niveau diensten kunnen leveren op het gebied van strategie, projectontwikkeling, alliantievorming, fiscaliteit, technologietransfer en compliance.

Functie-eisen

Spreekt de bovenstaande functieomschrijving jou aan en voldoe je aan onderstaande criteria, dan maken wij graag kennis met jou.

– HBO / Universitair werk- en denkniveau
– 3-5 jaar ervaring op het gebied van subsidieadvies binnen de technologische industrie
– Affiniteit met techniek en innovatie (een technisch-bedrijfskundige achtergrond is een pre)
– Uitstekende (schriftelijke en verbale) communicatievaardigheden
– Je werkt goed in een teamverband maar bent ook in staat om zelfstandig te werk te gaan
– Je bent klantgericht en zet je maximaal in voor de klant
– Je bent analytisch, conceptueel sterk en hebt aantoonbare ervaring met het schrijven van adviesrapportages en subsidieaanvragen

Bedrijfsprofiel

The Funding Company is een jong bedrijf dat is opgezet door ervaren subsidieadviseurs. Zij kennen het vak door en door en willen dit naar het volgende niveau brengen. Omdat het beleid en financiële instrumenten door de jaren heen zijn veranderd en de klant behoefte heeft aan de nieuwe adviseur. We hebben een open en caring bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Uiteraard bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie over deze functie verwijzen wij je naar de heer G. van der Wal, te bereiken via e-mail: g.vanderwal@thefundingcompany.nl of telefonisch via 030-6330337.